Investor Relations

Brandbee är en digital marknadsföringsbyrå med ett datadrivet förhållningssätt för att skapa digital tillväxt för våra kunder. Vi arbetar med digital marknadsföring i alla former, från analys och strategi till innehållsskapande och betald annonsering.

BrandBee Holding AB är ett publikt svenskt aktiebolag med säte i Stockholm. BrandBee Holding AB (tidigare VideoBur Sthlm In AB) har varit noterat på Spotlight Stock Market (tidigare AktieTorget) sedan juni 2016. Sedan 24 okober 2023 är BrandBee Holding AB noterade på Nordic Growth Market. 

Organisation
För närvarande har BrandBee Holding AB ca 9 anställda på vårt kontor i Stockholm. Rollerna omfattar ledning, försäljning, marknadsföring och produktion.

Koncernstruktur
BrandBee Holding AB är moderbolag till de två dotterbolagen, BrandBee AB och Brandbee Anegy online digital Marketing AB
Bolagsgruppen är uppdelade i två delar, ett produktben med produkter som förenklar livet för digitala marknadsförare med produkter såsom VideoBurst, en plattform för tids- och kostnadseffektiv produktion av video. BiX, Brandbee Industry Index som används inom områden som avancerad analys och datavetenskap och riktar sig till marknadsförare och ledning. Studentcompetitions som vänder sig mot företag som vill nå unga studenter på en global nivå. Gruppen erbjuder även expertis inom digital marknadsföring med specialister inom ägd och köpt media såsom SEO, SEM, SoMe och digital analys. 

Prenumerera

Få pressmeddelanden och rapporter via e-post.