Investor Relations

Brandbee är en digital marknadsföringsbyrå med ett datadrivet förhållningssätt för att skapa digital tillväxt för våra kunder. Vi arbetar med digital marknadsföring i alla former, från analys och strategi till innehållsskapande och betald annonsering.
Stephan Knowles Ordförande

Styrelseordförande Stephan Knowles, född 1969, är styrelseledamot i Brandbee Holding AB sedan 2019. Knowles har en 25 år lång erfarenhet från IT-branschen som entreprenör samt grundare till ett flertal IT-bolag. Han har varit med och utvecklat plattformarna för såväl VideoBurst som Brandbee från start och har därför väsentlig kunskap om strukturen. Stephan har studerat datavetenskap på Uppsala universitet.

Aktieinnehav i Brandbee: 18 476 stycken via bolag

Tommy Carlstedt Ledamot

Styrelseledamot Tommy Carlstedt, född 1967, är styrelseledamot sedan september 2022. Tommy har en lång karriär inom bank och finans med fokus på B2B och ledarskap. Tommy har lång erfarenhet som tidigare vd på börsnoterat bolag.

Aktieinnehav i Brandbee: 0 stycken

Tony Selin Ledamot

Styrelseledamot, Tony har bred erfarenhet från operativt och strategiskt ledarskap som vd inom IT. Han har även stor erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling, samt även flerårig erfarenhet från internationella samarbeten med utvecklare i Indien.

Aktieinnehav i Brandbee: 1 862 stycken

Magnus Clarenbring Ledamot

Styrelseledamot & VD Magnus Clarenbring, född 1974, är verkställande direktör i Brandbee Holding AB sedan 2019. Magnus har över 10 års digital erfarenhet och har varit försäljningschef på myTaste, Account Director på Vizuem, Delta Projects och drivit bolag inom Influencer Marketing samt varit verksam inom startup världen.

Aktieinnehav i Brandbee: 4 668 570 stycken via bolag

Revisor

Per Karlsson Revisor

Huvudansvarig revisor
Ernst & Young

Prenumerera

Få pressmeddelanden och rapporter via e-post.