Investor Relations

Brandbee är en digital marknadsföringsbyrå med ett datadrivet förhållningssätt för att skapa digital tillväxt för våra kunder. Vi arbetar med digital marknadsföring i alla former, från analys och strategi till innehållsskapande och betald annonsering.
Robert Jensen Styrelseordförande

Styrelseordförande Robert Jensen, född 1968 är en entreprenör som har jobbat som CEO i flera bolag samt med flertalet styrelseuppdrag, bland annat Overcom Svenska Aktiebolag, AutoStore Sverige AB, Transiro Holding AB, Ellas Finans AB med flera

Stephan Knowles Ledamot

Styrelseordförande Stephan Knowles, född 1969, är styrelseledamot i Brandbee Holding AB sedan 2019. Knowles har en 25 år lång erfarenhet från IT-branschen som entreprenör samt grundare till ett flertal IT-bolag. Han har varit med och utvecklat plattformarna för såväl VideoBurst som Brandbee från start och har därför väsentlig kunskap om strukturen. Stephan har studerat datavetenskap på Uppsala universitet.

Aktieinnehav i Brandbee: 18 476 stycken via bolag

Tommy Carlstedt Ledamot

Styrelseledamot Tommy Carlstedt, född 1967, är styrelseledamot sedan september 2022. Tommy har en lång karriär inom bank och finans med fokus på B2B och ledarskap. Tommy har lång erfarenhet som tidigare vd på börsnoterat bolag.

Aktieinnehav i Brandbee: 0 stycken

Magnus Clarenbring Ledamot

Styrelseledamot & VD Magnus Clarenbring, född 1974, är verkställande direktör i Brandbee Holding AB sedan 2019. Magnus har över 10 års digital erfarenhet och har varit försäljningschef på myTaste, Account Director på Vizuem, Delta Projects och drivit bolag inom Influencer Marketing samt varit verksam inom startup världen.

Aktieinnehav i Brandbee: 4 668 570 stycken via bolag

Thomas Edselius Ledamot

Styrelseledamot Thomas Edselius, född 1963, är civilekonom och har jobbat som CEO/CFO/COO i ett flertal större bolag som Linklaters Adv.byrå, Tempur AB och AcadeMedia AB, Mavshack AB.

Revisor

Per Karlsson Revisor

Huvudansvarig revisor
Ernst & Young

Prenumerera

Få pressmeddelanden och rapporter via e-post.