Investor Relations

Brandbee är en digital marknadsföringsbyrå med ett datadrivet förhållningssätt för att skapa digital tillväxt för våra kunder. Vi arbetar med digital marknadsföring i alla former, från analys och strategi till innehållsskapande och betald annonsering.
Brandbee och Lydmar Hotel inleder samarbete kring digital strategi

Brandbee och Lydmar Hotel inleder ett samarbete kring digital strategi och marknadsföring. Lydmar är ett av Stockholms mest väletablerade varumärken inom besöksnäringen. Det är en unik mötesplats som aldrig upphör att vara aktuell eller locka ny publik. Brandbees expertis inom digital strategi och marknadsföring svarar väl mot Lydmars strävan att hålla en hög relevans även digitalt.

"Lydmar Hotel är ett litet boutiquehotell med en hemma-hos-vardagsrums-känsla. Med gäster från hela världen till både hotellet och matsalen erbjuder vi en hög servicenivå som är avslappnad, men aldrig slapp! Det är otroligt viktigt att denna känsla genomsyras även i vår digitala närvaro. Det är här Brandbees expertis kommer in och vi ser fram emot ett härligt och roligt samarbete.", säger Cecilia Björklund, Head of Sales & Marketing på Lydmar Hotel. "Vi har ett starkt varumärke som vi dagligen värnar om och tar nu steget att utvecklas digitalt där vi ser ett stort förtroende för Brandbees duktiga specialister med fingertoppskänsla"

Samarbetet påbörjas omedelbart och kommer att ske fortlöpande.

"Ett riktigt kul och spännande uppdrag för ett av Stockholms mest intressanta hotell. Jag är stolt att Brandbee får förtroendet att tillsammans med Lydmar Hotel ta fram en strategi för stärkt struktur, effektivitet och synlighet", säger Anna Bertilsson, Head of Consulting

För mer information om Lydmar Hotel: lydmar.com

För mer information om Brandbee, vänligen kontakta:

Magnus Clarenbring, VD
[email protected]

Brandbee Holding AB är ett martech-bolag med fokus på digital marknadsföring. Med unika produkter för analys (Brandbee Industry Index) och videoannonsering (Videoburst) levererar Brandbee datadrivna insikter och lösningar. Ett team av specialister säkerställer precision i Brandbees leverans till kunderna. Brandbees kunder finns i alla storlekar, från  små,  medelstora till globala bolag inom varierande sektorer. Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com

Filer för nedladdning

Prenumerera

Få pressmeddelanden och rapporter via e-post.