Investor Relations

Brandbee är en digital marknadsföringsbyrå med ett datadrivet förhållningssätt för att skapa digital tillväxt för våra kunder. Vi arbetar med digital marknadsföring i alla former, från analys och strategi till innehållsskapande och betald annonsering.
Kommuniké från extra bolagsstämma i Brandbee Holding AB september 2022

Brandbee Holding AB har idag, den 29 september 2022,  haft en extra bolagsstämma i Bolagets lokaler på Karlavägen 58. Samtliga beslut fattades med erforderlig majoritet.

Bolagsstämman beslöt i enlighet med styrelsens förslag att komplettera styrelsen med två nya ledamöter. Styrelsen består efter bolagsstämman av Johan Eriksson (ordförande), Stephan Knowles, Lennart Gillberg (nyval) och Tommy Carlstedt (nyval).

Presentation av nya ledamöter

Lennart Gillberg

Lennart Gillberg är serieentreprenör och har arbetat med reklam och marknadsföring sedan 1983. Han startade sin första reklambyrå 1985. I slutet av 1998 var han en av grundarna av Netgiro AB, en global betaltjänstleverantör, och var VD mellan 1998 och 2006. Netgiro såldes till Digital River 2008. Sedan dess har han varit involverad i flera startups, bl. a. en av grundarna till SpiffBet. Lennart är även styrelseledamot i Transiro Holding AB och BellPal Holding AB som är noterade på NGM Nordic SME. Oberoende både i förhållande till bolaget och dess ägare.

Tommy Carlstedt 

Tommy Carlstedt har en lång karriär inom bank och finans med fokus på B2B och ledarskap. Tommy är sedan 2017 vd för Mavshack AB noterat på First North Stockholm. Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på molnbaserad streaming av digitalt innehåll. Oberoende både i förhållande till bolaget och dess ägare.

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Clarenbring, vd
[email protected]

Om Brandbee Holding AB
Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring. Brandbee hjälper företag att skapa professionell video, specialister som hjälper företag att utveckla strategier för sin digitala marknadsföring, med fokus på sökmotoroptimering, digital analys, sociala medier och mätning. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com

Prenumerera

Få pressmeddelanden och rapporter via e-post.